Tialan kennel

Pentuja?

Yhteistyössä nartun omistajan Outi Sipisen kanssa, on syystalvelle 2019 yhdelle B-kasvatillemme toiveissa pentue - perinteiseen tapaan niin "näyttöön, käyttöön ja seuraksi". Uros on ranskalainen ja käytämme siitä saatua pakastetavaraa.

Tavoitteena tasapainoinen holsku, joka menee niin aktiivisena/liikunnallisena seurakoirana kuin jonka kanssa myös harrastaminen sujuu. Molemmat vanhemmat ovat palkittuja näyttelyissä ja kokeilleet sitä sun tätä joko aktivoinniksi tai kisatavoitteellisesti. Yhteydenottoja ja kyselyitä voi laittaa niin Saulille kuin nartun aktiiviselle omistajalle (Facebookissa, sähköpostitse tai soittamalla). Pentueen emän Rudin tapaaminen Vantaan seudulla on myös sovittavissa Outin kanssa.

Saulin yhteystiedot löytyvät etusivulta
Outi puh 045-8796686 / e-mail outisipinen[at]gmail.comisä:
Drago du Hameau des Trois Fontaines "Drago"

» lonkat A
» CANT, TAN ja CSAU*
» näyttelyistä mm. ROP ja SERT
» kisannut agilityssä ja flyballissa

(*luonne-/ominaisuustestejä sekä paimennustesti)
emä:
FI MVA Tialan Born to Run "Rudi"

» lonkat B, kyynärät 0, selkä ja silmät ok
» kilpirauhanen ok (2019)
» luonnetesti +++155p, MH-kuvattu
» näyttelyistä muotovalio
» treenaa hakua ja tokoa/tottista
Yhdistelmän sukutaulu KoiraNetissä.
Drago ja Rudi Working-dogissa.
Rudi Instagramissa
Uros Drago on omistajan kertoman perusteella sosiaalinen, omistajaansa erittäin kiintynyt ja aika ohjaajapehmeä koira. Se on aktiviteettejä tarvitseva ja erittäin liikunnallinen. Drago on kastroitu eturauhasen alueen ongelmien (kysta) vuoksi 9-vuotiaana, mutta on ollut ja on edelleen 11-vuotiaana muuten terve.

Emää omistaja kuvailee lyhyesti näin: "Rudi on sosiaalinen, arjessa mutkaton ja hyvin käyttäytyvä koira. Rudi on aktiivinen koira, joka tarvitsee liikutuksen lisäksi säännöllistä tekemistä myös päälle. Nenälajeissa Rudi on parhaimmillaan, mutta tykkää kaikesta touhusta omistajansa kanssa. Rudin kanssa onkin harrastettu hakua sekä sillä on tehty pohjia tottelevaisuudessa, rally-tokossa, agilityssä sekä jäljessä."